about us

С фасети може да се коригират оцветявания (петна) по зъбите, разстояния между зъбите или леки струпвания във фронталната област. В зависимост от проблема могат да се коригират няколко зъба. Фасетите се изготвят от чиста керамика и изглеждат напълно естествено. Те могат да се изберат по цвят в зависимост от желанието на пациента.

about us

Благодарение на това, че няма метал, който предава сивкав цвят на конструкцията, чисто керамичната корона наподобява максимално естествения зъб с неговата транспарентност и типична рефлективност на светлината.


Липсата на метал в чисто керамичните конструкции ги прави биологично поносими и не предизвикват алергия.


Те не провеждат топлина и студени дразнения.


Не оцветяват обкръжаващите ги меки тъкани в характерните тъмно-сивкави цветове.

Инлеите са обтурация (пломби), които се изготвят в зъботехническа лаборатория по индивидуален отпечатък. Те имат много положителни качества – изключителна естетика, точност и биосъвместимост.

При малки зъбни дефекти (изтривания на част от емайла, отчупени ръбове на резците или страничните зъби) ние използваме висококачествени и естетични композити. Благодарение на тези материали може вече да се възстановят и по-големи дефекти в дъвкателната област. Композитът се нанася на слоеве, което дава възможност нанасянето на пластове с различна плътност и цвят, с цел максимално да се придаде естетичен вид на възстановяването и да не се отличава от естествения зъб.

Венецът допринася много за естетиката на усмивката. Благодарение на професионалната орална хигиена и естетичната пародонтална хирургия може "болната" и неестетична гингива да се приведе отново в здраво и красиво състояние.